Trustpilot

Om os

KIMMIE gel's er en dansk WebShop. Jeg bestræber mig på, at kunne sælge kvalitets negle produkter som er prisvenlige, til private brugere. KIMMIE gel's motto er... "Det skal ikke være dyrt, at lave smukke negle" Hvilket vi har opnået med succes.

Kære kunde.

Mit er Anja og er 43 år. At lave negle har i mange år været en stor interesse i mit liv. Da jeg fik en kronisk sygdom, smed jeg håndklædet i ringen og opsagde mit ellers så elskede job. Jeg tog vanten på igen, tog fat i en stor drøm og udviklede mit eget brand og åbnede en WebShop. Jeg elsker selv, at blive inspireret fra andre. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan vi laver en nail art, om vi er øvede eller nybegyndere har ingen betydning for øvelse gør mester!  Negleverden har været i rivende udvikling de sidste år, det bliver mere og mere IN for private, at lave sine egne negle hjemme. Nye produkter kommer hele tiden til og vi kan være kreative på hver vores måder, dette er det fede ved, at kunne lave sine negle selv. Så er der selvfølgelig prisen, det er også meget billigere.

 

Hos KIMMIE gel's valgte jeg fra dag 1, at indkøbe så stort et lager, at jeg kunne give mine kunder den fantastiske service, at kunne sælge kvalitet til lave priser. Jeg har selv testet alle mine produkter i forhold til kvalitet. Hos KIMMIE gel's er alle vare godkendt til EU handel, ingen produkter hos KIMMIE gel's er testet på dyr, hvilket lå nr 1, da jeg skulle vælge mine producenter.

 

Min passion er at skabe et trykt marked med kvalitets produkter som er testet og godkendt i overensstemmelse med EU og samtidig kan forhandles til fornuftige og fordelagtige priser for kunden. Alle produkterne er gennemtestet og der er MSDS Certifikater på alle Produkterne. Alle vores skønne Produkter er registreret i CPNP. Dette er en trykhed for dig som kunde og en garanti for at vores Produkter er godkendt til salg i EU. Ingen produkter er testet på dyr. Alle vores leverandører er ISO-certificeret. Skulle du have spørgsmål eller andet? Er i altid velkomne til at kontakte os på kundeservise.

 

Med venlig hilsen 

 

Anja Kimmie Pedersen

KIMMIE gel's

 

Trustpilot