Trustpilot

Handelsbetingelser

 

   

HANDELSBETINGELSER

LEVERING 365 DAGE OM ÅRET MED DAO.

Når du vælger at få din vare leveret med DAO & PostNord distribuerer vi pakken om natten og den bliver leveret allerede næste dag i din nærmeste DAO/PostNord Pakkeshop som du selv vælger ved bestilling. Eller direkte i din egen postkasse. 

Bestilling og afbestilling

Bestillinger modtaget på hverdage inden Klokken 11:00 ekspederes samme dag.

Alle ordrer som er afgivet på Kimmiegels.dk  inden klokken 12.00. i weekender, ekspedere også samme dag. Du kan alligevel nå at afbestille, hvis du kontakter os inden klokken 12.00.
Afbestilling af en ordre skal ske ved at skrive en mail til Kundeservice@kimmiegels.dk Det vil hjælpe på behandlingen af en afbestilling hvis du giver os dit ordrenummer.
Ordrenummeret får du via den e-mail som du modtager straks efter din ordreafgivelse.

Når du handler hos Kimmiegels.dk indgås alle aftaler på dansk.

Reklamation 

Har du en defekt vare som er købt via Kimmiegels.dk kan du inden for 30 dage fra du har modtaget varen, returnere den til os og få en ny vare:

Du skal sende varen til os indenfor 'rimelig tid'. Hvis du reklamerer indenfor 30 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det vil både for dig og os være hensigtsmæssigt at få en defekt vare byttet så hurtigt som muligt.

Reklamationsretten omfatter alle fejl der kan henvises til produkt fejl eller fejl der opstår som følge af NORMAL brug af varen. Herunder er ikke omfattet naturlig slidtage, forkert brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller vare i ubrudt emballage.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Risikoen for varerne

 

Risikoen for varer købt hos Kimmiegels.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Betalingsmuligheder

 

Hos Kimmiegels.dk kan du betale på flere måder. Derved kan du vælge den betalingsform der passer dig bedst. De forskellige betalingsformer medfører forskellige administrationsomkostninger.
Betaling via Dankort, VISA, MasterCard og Mobilepay - VISA Elektron. Betaling med disse kort på nettet er en hurtig og sikker måde at betale sine varer på.
Det danske system for betaling via kreditkort er blandt de bedste i verden. Når der betales med kreditkort opkræves et gebyr. Dette gebyr pålægges normalt forsendelsen, men hos KIMMIE gel´s betaler vi dette gebyr.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra KIMMIEgels.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Beskyttelse af data 

Registrering af dine personlige oplysninger bliver altid behandlet etisk korrekt af Kimmiegels.dk

Vi betragter dine personlige data som en tillidssag.
Hos Kimmiegels.dk giver vi ingen oplysninger videre til 3. mand. Du risikerer altså ikke, at vi sælger oplysninger eller bruger dem i anden interesse, end for at kunne levere ordren til dig.
Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Når du står for at gennemføre en bestilling, er der en række oplysninger, du skal give, nemlig navn, adresse, telefonnummer og e-mail.
Disse oplysninger anvendes kun til brug for levering af ordren. Oplysningerne gemmes hos Kimmiegels.dk til brug for bogføring og opbevares i 3 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Ingen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. De oplysninger vi modtager, bruges kun til levering af bestilte vare.

Når du betaler med Dankort eller andre typer kreditkort hos Kimmiegels.dk er dine data beskyttet med en sikkerhedsmetode der hedder SSL.
Dette betyder at dine data er krypterede og ikke kan komme uvedkommende i hænde. Kimmiegels.dk opbevarer ikke kundernes Dankortoplysninger, men formidler blot kontakten til PBS, der er afgørende for at vi kan hæve det beløb som er lig med betaling for den afgivne ordre og det af dig som kunde godkendte beløb.

Klageadgang 

Hvis du ønsker at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Anja Kimmie Pedersen kundeservice@kimmiegels.dk - 42592060. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

 

www.forbrug.dk

 Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Børn og unge under 18 år 

 

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge. En aftale kan altid let annulleres af en forælder eller værge, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29.11.2020

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

Trustpilot